Hotel U Tří volů Býkovice konvektomat a šoker
Profesionální kuchyně s konvektomatem INOXTREND XT FDE106E s kapacitou 6xGN1/1, šokerem HIBER RCM051S, mycím centrem KOMEL 8033 a varnou technikou v modulové řadě SUPER 700.Tato gastro zařízení tvoří nosný pilíř hotelové kuchyně v Býkovicích.
Gastro vybavení na velmi slušné profesionální úrovni v malém prostoru.Řešili jsme technicky problémové zadání dispozice kuchyně.
Vnitřní půdorys kuchyně byl velmi omezený. Hlavní provozní gastro zařízení v kuchyni je konvektomat INOXTREND. Pro úsporu místa jsme zvolili technicky zdařilé řešení. Konvektomat jsme položili na otevřený nerezový podstavec, aby bylo možné zasouvat šoker HIBER RCM051S s příkonem 1400W. Nutno poznamenat , že se v konkurenčních projektech velmi často zapomíná na zajištění provozních podmínek pro chladící zařízení, jakými je provozní teplota. Šoker, lednice a chladící nerezové stoly mají zvýšené nároky na výměnu vzduchu.
S našimi klienty řešíme provozní detaily tak, že výsledkem jsou úspory energie, snížené náklady na záruční i pozáruční servis. Kvalitní mytí nádobí je zajištěno korbovou myčkou KOMEL8033 výrobce ELFRAMO, které jsou našim tradičním spolehlivým sortimentem.